OAza

Što je OA zajednica?

OAza je oaza dobrih ljudi, dobrog sadržaja i dobrog življenja. To je zajednica učenika i ljudi s istim interesima koji žele zajednički učiti, razvijati se, družiti se, putovati, pomagati jedni drugima, dijeliti iskustva i podršku za lakše življenje.

Članom OA zajednice možeš postati već danas, bilo godišnjom pretplatom na OA, bilo besplatnom pretplatom na naš newsletter ili bilo koji od kanala društvenih mreža YouTube, Instagram ili FB.

Kako sudjelovati u OA zajednici?

  • Godišnjim članstvom u Omni Akademiji dobivate pristup privatnoj online grupi na Facebooku gdje možete komunicirati s drugim članovima;
  • Prisustvom na besplatnim video prijenosima na YouTube, Instagram, Facebook i Vimeo kanalima;
  • Fizičkim prisustvom na susretima i programima u organizaciji OA, Centra Svijesti i Doline Mira koji mogu biti poludnevni, vikend ili višednevni programi.

Pristupi tečajevima
402 posađena stabla u vaše ime!
K
Korisnik 346
42
K
Korisnik 424
33
K
Korisnik 536
28
K
Korisnik 371
10
K
Korisnik 595
10

Preko 90 sati sadržaja za tvoj osobni napredak na tvom jeziku! Sav sadržaj OMNI Akademije je dostupan neograničeno preko tvog pametnog telefona, tableta, osobnog računala ili pametnog televizora!

Sve o programu lojalnosti
Nadolazeći događaji

Ako se pretplatiš na primanje newslettera dobit ćeš uvid u puno korisnih informacija i obavijesti o nadolazećim događanjima od kojih je većina potpuno besplatna. Svake godine tradicionalno organiziramo vikend susrete u nekom od istarskih hotela na moru u veljači, svibnju i listopadu te jednotjedni ljetni susret na nekom od otoka. Pored toga redovito imamo poludnevne programe u Rijeci, Puli i Zagrebu te višednevne susrete u Dolini Mira.

Pogledaj naš prvi kratki dokumentarac

Preko 90 sati sadržaja za tvoj osobni napredak na tvom jeziku! Sav sadržaj OMNI Akademije je dostupan neograničeno preko tvog pametnog telefona, tableta, osobnog računala ili pametnog televizora!

Pročitaj više

Otkrij tečajeve

Jako smo sretni da vam možemo pružiti puno korisnog besplatnog sadržaja na našim društvenim mrežama. Ono što bismo svakako preporučili su ovih šest meditacija i vođenih procesa koje smatramo temeljem dobrog življenja:

Prikaži sve
Nažalost, ne postoje rezultati za odabrane filtere.
Prikaži sve