Pomoć

Često postavljana pitanja

 • Što je OMNI Akademija?

  OMNI Akademija portal je za samospoznaju i osobni razvoj koji u ovom trenutku nudi preko 120 sati snimljenih sadržaja različite tematike. Pretplatom na OMNI Akademiji stječeš neograničeni pristup video i audio materijalima kao što su različite vrste vođenih meditacija, yoga, iscjeljujućih procesa, višednevnih seminara, predavanja i podcasta, većinom od autora Ivana Bavčevića i kolega.

 • Što je uključeno u pretplatu?

  U pretplatu je uključeno neograničeno pregledavanje sadržaja OMNI Akademije. Na raspolaganju ti je preko 120 sati snimljenih materijala, od yoge, vođenih meditacija pa sve do višemjesečnih tečajeva za samospoznaju, iscjeljenje i osobni razvoj.

 • Kolika je cijena pretplate?

  Cijena je pretplate 11.25€ mjesečno, a naplaćuje se godišnje. Za korisnike izvan Europske Unije, pretplata se umanjuje za 25% PDV-a koji se u tom slučaju ne obračunava pa pretplata iznosi 9€ mjesečno.

 • Kako funkcionira 30 dana garancije?

  Prilikom registracije plaćaš cijenu pretplate, a mi ti dajemo mogućnost da sljedećih 30 dana bezbrižno uživaš u svim našim snimljenim materijalima. Ako u navedenom periodu nismo ispunili tvoja očekivanja, slobodno nam se javi, a mi ćemo ti u potpunosti refundirati iznos pretplate.

 • Kako da otkažem pretplatu?

  U tvom korisničkom računu nalazi se tvoja aktivna pretplata. Klikni na "Otkaži" i slijedi upute za otkazivanje pretplate.

 • Na kojim uređajima mogu gledati sadržaj OMNI akademije?

  Svi sadržaji OMNI Akademije su dostupni za pregledavanje na pametnim telefonima, osobnim računalima i pametnim televizorima.

 • Kako mogu kontaktirati službu za korisnike?

  Službu za korisnike možeš kontaktirati slanjem maila na prijava@oa.hr ili putem telefona na +385 21 292 136.

 • Tko je Ivan Bavčević?

  Ivan Bavčević međunarodni je predavač, energo terapeut i učitelj duhovnih znanosti, njegova je knjiga tiskana na četiri jezika u Hrvatskoj, Španjolskoj, Sloveniji i Sjedinjenim Američkim Državama, redoviti je govornik na Katedri za svijest i razvoj Sveučilišta u Granadi te na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Malagi, a u posljednjih deset godina proputovao je više od 600.000 kilometara te održao preko 8.000 sati seminara i meditacija. Česti je gost na kongresima te radio i TV emisijama.