• Vrsta:
  • Trajanje:
  • Kategorije:

O nama

OMNI Akademija je online mjesto životnih vještina, praktičnih znanja, radosnog i zabavnog pristupa životu te uspjeha u poslu. Okupljamo stručnjake iz raznih područja ljudskog djelovanja koji direktno na našem materinjem jeziku putem online tečajeva prenose svoja znanja, iskustva, talente, vještine i tehnike svima koji se žele razvijati u tom području.

Zašto online?

Internet nam je otvorio mogućnost širenja informacija preko svih kontinenata i time omogućio informaciji da bude slobodna. Naša mogućnost da učimo, da rastemo i da se širimo, ne samo u svijet nego i u svemir, dala nam je krila da započnemo ovo putovanje s vama. Život u kojem smo svjesni svojih talenata i neograničenih mogućnosti je život koji uistinu donosi sreću. A čemu svi težimo ako ne sreći i unutarnjem miru? 

Fokus je naš najbolji prijatelj. Nauči ga koristiti i otvorit ćeš vrata svijetu koji nema ograničenja. – Omni

Dizajn

Suživot i kreacija s prirodom. Priroda nam pokazuje kako živjeti, stoga nam je želja, kroz sve što doživite na stranici OMNI Akademije, da postane dio vaše svakodnevice. Da postane dio vaše prirode. Tematika boja stoga utječe na sljedeći način:

ŽUTA

  • EMOCIJE: Entuzijazam, prilika, spontanost, sreća, pozitivnost
  • UTJEČE NA: Potiče smirenost, budi svijest, energizira, stimulira, utječe na raspoloženje

SIVA

  • EMOCIJE: Neutralno, praktično, tišina
  • UTJEČE NA: Komunikaciju shvaćenog, staloženost, bezvremenost

Neka boravak na stranici OMNI Akademije bude poticajno vizualnim dizajnom. Neka učenje i rast vode prepoznavanju tvoje prave vrijednosti iznutra.

Život se uvijek događa. naša mogućnost da se prepustimo i da damo svoj život životu je najslobodnija akcija koju možemo napraviti.

-OMNI
Scroll to top