Što svatko od nas može učiniti za sebe, druge i okoliš?

Vjerojatno nikada do sada u našim životima nije bilo toliko važno podržati svoje fizičko zdravlje, imunitet i mentalno-emotivnu snagu kao ove godine. Turbulentno vrijeme u kojem živimo nas potiče da preispitamo sve naše odluke jer one posredno i neposredno utječu na naš, živote drugih bića te u konačnici život i opstanak cijelog našeg planeta. Rješenje mnogih današnjih zdravstvenih, ekoloških i etičkih problema mnogi vide u prelasku na proizvodnju hrane i prehranu biljnoga porijekla. Skeptici će reći da nam biljna prehrana ne pruža sve ono što je našem tijelu potrebno, pogotovo kada govorimo o proteinima.

U ovom webinaru razgovaramo sa Natašom i Marie, gurmankama i zaljubljenicama u hranu koje već godinama svoju prehranu baziraju na namirnicama biljnog porijekla te svoja iskustva i znanja rado dijele s drugima!

Webinar je na hrvatskom jeziku.

U ovom online webinaru naučit ćeš:

5 izvora proteina

Pet lako dostupnih biljnih izvora proteina potrebnih za zdravo funkcioniranje tijela

Veganska kuhinja

Kako brzo i jednostavno pripremiti zdravo jelo s namirnicama biljnog porijekla

Ustrajnost

Nekoliko savjeta kako postepeno u svoju prehranu uvesti što više namirnica biljnog porijekla

Prijavi se besplatno sada!

ZAPOČNI BESPLATNO

@burbon_i_borovnice

Nataša je strastvena zaljubljenica u hranu i pripremu iste! Čvrsto vjeruje da ono što unosimo u sebe uvelike utječe na naše fizičko, ali i psihičko zdravlje i upravo se zbog toga svojim receptima trudi ljudima približiti hranu biljnog podrijetla te pokazati kako ona može biti itekako ukusna i zanimljiva!

@mariewasler

Marie je gurman, food bloggerica, yoga učiteljica, bavi se terapijom disanjem i vodi holistički segment u adidas Runnersima. Ne samo što smatra da je biljna prehrana zaista bolja za naše funkcioniranje i okoliš, vjeruje i da je biljna prehrana i na spiritualnoj razini od velikih prednosti za ljude.