Tečaj buđenja

Proces bušenja iz životnog sna u istinski život

Najcjelovitiji tečaj samospoznaje i ostvarenja sebe kao ljudskog i božanskog bića koji se sastoji od 75 videa kroz 25 tjedana vođenih meditacija i nadahnjujućih praktičnih predavanja.

U ovom 24-tjednom tečaju nas Ivan Bavčević, dugogodišnji učitelj duhovnih nauka i energoterapeut vodi kroz uzbudljivi proces buđenja iz životnog sna u istinski život. Kretati ćemo se tjedan po tjedan uz Ivanovo direktno vodstvo laganim koracima te je potrebno malo strpljenja. U vremenu u kojem živimo, naš um je navikao da sve ide brzo, sada i odmah. Sve je postalo instantno, od juhe do kave i seksa pa i sama duhovnost i prosvjetljenje. Strpljenje je ono što je nestalo, a duh je čisto bezgranično strpljenje i protočnost bez napora.

I iako će možda početak izgledati kao da nema dovoljno zadataka ili materijala za slušanje, Ivanovo dugogodišnje iskustvo je pokazalo kako je ovakav lagani tjedni ritam najidealniji ako želimo postići realnu transformaciju, koja nije samo intelektualna.

  • Prolazeći program po redu imati ćete prilike usvojiti korisne navike te ćete svoj fokus naučiti znati usmjeriti u pravom smjeru. Iznimno je važno da idete korak po korak i slijedite njihov redoslijed. U suprotnome ćete samo zadovoljiti mentalno znanje i znatiželju a nama je cilj promjena navika koje nam ne služe te promjena emotivnog i fizičkog stanja.

Ivan Bavčević je učitelj duhovnih znanosti, pisac, međunarodni predavač, energo terapeut te osnivač Centra Svijesti sa svojim školama u Hrvatskoj, Sloveniji i Španjolskoj. Njegova knjiga je tiskana na tri jezika u Hrvatskoj, Sloveniji i Sjedinjenim Američkim državama, redoviti je govornik na Katedri za svijest i razvoj Sveučilišta u Granadi koje ima 80.000 studenata godišnje, a u posljednjih osam godina proputovao je više od 550.000 kilometara te održao preko 7.500 sati seminara i meditacija u desecima država. Čest je gost na kongresima te radio i TV emisijama. Jedan je od osnivača OMNI Akademije.

Inicijalno je diplomirao kao inžinjer menadžmenta na Rochester Institute of Technology te se godinama bavio vođenjem hotela, razvojem nekretnina, poslovnim savjetovanjem i kulturnim projektima od međunarodnog značaja. Naknadno je diplomirao metafiziku na International Metaphysics University, a trenutno je na magisteriju i doktoratu iz područja metafizike na University of Sedona.

Primjer tečaja

Besplatne epizode

Upiši svoju email adresu i pogledaj dio tečaja besplatno

Loading...

25 tjedana 75 videa

Insert Image Here

PRISTUP MASTERCLASSU

Tečaj buđenja

240 EUR
EUR
96
/jednokratno
  • Najcjelovitiji tečaj samospoznaje i ostvarenja sebe kao ljudskog i božanskog bića koji se sastoji od 75 videa kroz 25 tjedana vođenih meditacija i nadahnjujućih praktičnih predavanja.
Insert Image Here

PRISTUP SVEMU NA OA.hr

Ukupna vrijednost tečajeva 3,010.00 EUR

192 EUR
EUR
96
/godišnje
  • Ostvari pristup masterclassu "Tečaj buđenja" + svim ostalim tečajevima (preko 100 sati materijala) na OA.hr. Za manje od pola eura dnevno otvaraš vrata cijeloj našoj knjižnici najkorisnijih znanja.
NAJBOLJA PONUDA

Što je sve uključeno u godišnju pretplatu?

Mentalne, energetske i fizičke postavke i metode koje Ivan Bavčević koristi više od 25 godina u stvaranju duhovnog, emotivnog, novčanog, društvenog i materijalnog obilja.

Uspjeh, ispunjenje i zadovoljstvo kroz primjenu 4 zakona manifestiranja te koristeći se principima i metodama energetskog, mentalnog, emotivnog i metafizičkog rada.

Najcjelovitiji tečaj samospoznaje i ostvarenja sebe kao ljudskog i božanskog bića koji se sastoji od 75 videa kroz 25 tjedana vođenih meditacija i nadahnjujućih praktičnih predavanja.

Putovanje prostorom, vremenom, duhom i dimenzijama kroz 4 snažna energetska i duhovna mjesta južne Indije. Uspjeli smo slikom i zvukom uhvatiti najviše vibracije i donijeti ih u tvoj dom.

Kako se uskladiti s energijama Zemlje i Izvora Kreacije kako bismo bezbolno i s lakoćom tekli rijekom života koja nas nosi, donosi i odnosi.

Serija jednostavnih fizičkih vježbi za rastezanje tijela, aktivaciju uma i afirmaciju istine o sebi na početku dana.

Serija jednostavnih joga vježbi za bilo koje doba dana.

Zaroni u dubinu postojanja, svog identiteta i krajnje stvarnosti. Putem meditacija, iscjeljujućih procesa, otpuštanja i tišine neka se otkrije ono najslađe u tebi. Snimljeno na otoku Lastovu tokom ljetnog susreta.

Razumijevanje funkcioniranja kristala, svete geometrije i kristalnih mreža koje potenciraju učinak kristala.

Radionice plesa, kreativnosti, izražavanja radosti i korištenja energija solsticija za rast i napredak. Snimljeno u Dolini mira.

Kako voljeti sebe i druge na praktičan i konkretan način koristeći se s pet načina voljenja: poštovanje, razumijevanje, prihvaćanje, brižnosti i sloboda.

Kako zakopati ratnu sjekiru prema samome sebi i svijetu te prestati s kritikom, odbacivanjem, osuđivanjem i neprihvaćanjem. Ovaj tečaj te vodi u pomirdbu sa samim sobom.

30 dana za transformirati neku naviku, uvjerenje ili ponašanje. Uz svakodnevno vodstvo i uputstva te uz pomoć znanja Atlantide.

Dah je tvoja primarna hrana bez kojeg možeš živjeti na Zemlji samo nekoliko minuta. Nauči disati u spirali koja pokreće Svemir kako bi se energizirala, probudila, iscijelila, opustila i nadahnula.

Osloboditi glas znači osloboditi sebe, svoju sposobnost izražavanja i nastupanja u svijetu, svoju kreativnost i svoj talent.