Oslobodi svoj glas s
Ines Tričković

Vrijeme u kojem živimo nas često potiče da si lijepimo naljepnice poput: “ja imam dvije lijeve noge”, “nemam ja talenta za slikanje” ili  “nisam ja baš neki pjevač ili pjevačica”. I dok je možda istina da svi ne možemo biti vrhunski umjetnici u baš svim poljima, svi se mi rađamo sa onim unutarnjim glasom koji je izvor našeg bezgraničnog kreativnog potencijala. Okolina u kojoj smo često odrastali nas je uvjerila u nužnost naše prosječnosti ali svi u sebi nosimo iskru koja našim kreativnim djelovanjem može ganuti srca velikog broja ljudi. Ovo je masterclass u kojem ćete uz glasovne vježbe tj. vježbe disanja, pjevanje po vašim energetskim centrima te praktične vježbe za oslobođenje vašeg tijela imati priliku ne samo naučiti slobodnije zapjevati i iscijeliti se, već otkriti kako potpunosti biti iskrena ili iskren sa samim sobom te pronaći svoj unutarnji glas, svoju iskru!
Ovo je masterclass koji vam može pomaže da korak po korak lagano počnete pronalaziti i oslobađati svoj vlastiti glas. Ovo je masterclass koji će vas naučiti puno više od pjevanja. Naučiti će vas da dubokim poniranjem u vlastito biće otkrijete svoj puni kreativni potencijal, otkrijete tko zapravo jeste, kako se osjećate te osvjestite smjer u kome želite razvijati sebe i svoj život.

  • Glasovne vježbe tj. vježbe disanja za osvještavanje maksimalnog kapaciteta našeg glasa. Ovdje se ne radi samo o pjevanju već o dubokom poniranju i otkrivanju našeg vlastitog kreativnog potencijala. Otkrivamo tko mi zapravo jesmo, kako se osjećamo i u kojem smjeru želim razvijati vlastiti život.
  • Pjevanje po čakrama. Prolazimo kroz svih sedam energetskih centara tj. čakri i učimo ispravno pjevati pojedine tonove glazbene skale kako bi oni savršeno korespondirali vibracijama pojedinih čakri. Iznimno moćna i iscjeljujuća vježba.
  • Praktične vježbi za oslobođenje našeg tijela koje nam mogu pomoći da tijelo fizički priremimo za nastup. Neki od naučenih trikova mogu se primjeniti u mnogim aspektima našeg svakodnevnog djelovanja za kreiranje života kakvog smo oduvijek željeli.
  • Pjesmu naše duše. Svatko od nas dolazi na ovaj planet sa pjesmom koja je svojstvena samo nama te nas Ines uči kako zaroniti u vlastitu dušu i otpjevati pjesmu s kojom smo se rodili!

Ines Tričković je jedno od najcjenjenijih imena pjevačke jazz scene kako u Hrvatskoj tako i svijetu. Živi i stvara na relaciji Macau-Hong Kong-New York-Dubrovnik. Stalni je gost predavač na CMI Music Institue-u u Zhuhaiu u Kini. Sudjelovala je na brojnim svjetskim jazz festivalima, surađivala sa brojnim uglednim jazz umjetnicima poput Aarona Goldberga i nastupala na mnogim svjetskim pozornicama poput Carnegie Halla u New Yorku a i vlasnica je Porina za najbolju jazz izvedbu.

Primjer tečaja

Besplatne epizode

Upiši svoju email adresu i pogledaj dio tečaja besplatno

Loading...

11 epizoda – 2h i 12min

Insert Image Here

PRISTUP MASTERCLASSU

Oslobodi svoj glas

240 EUR
EUR
96
/jednokratno
  • Ostvari trajni pristup cijelom masterclassu "Oslobodi svoj glas" s Ines Tričković, jednom od najcjenjenijih imena jazz scene. Dostupno na svim uređajima: tablet, pametni telefon, računalo.
Insert Image Here

PRISTUP SVEMU NA OA.hr

Ukupna vrijednost tečajeva 3,010.00 EUR

192 EUR
EUR
96
/godišnje
  • Ostvari pristup masterclassu "Oslobodi svoj glas" + svim ostalim tečajevima (preko 100 sati materijala) na OA.hr. Za manje od pola eura dnevno otvaraš vrata cijeloj našoj knjižnici najkorisnijih znanja.
NAJBOLJA PONUDA

Što je sve uključeno u godišnju pretplatu?

Mentalne, energetske i fizičke postavke i metode koje Ivan Bavčević koristi više od 25 godina u stvaranju duhovnog, emotivnog, novčanog, društvenog i materijalnog obilja.

Uspjeh, ispunjenje i zadovoljstvo kroz primjenu 4 zakona manifestiranja te koristeći se principima i metodama energetskog, mentalnog, emotivnog i metafizičkog rada.

Najcjelovitiji tečaj samospoznaje i ostvarenja sebe kao ljudskog i božanskog bića koji se sastoji od 75 videa kroz 25 tjedana vođenih meditacija i nadahnjujućih praktičnih predavanja.

Putovanje prostorom, vremenom, duhom i dimenzijama kroz 4 snažna energetska i duhovna mjesta južne Indije. Uspjeli smo slikom i zvukom uhvatiti najviše vibracije i donijeti ih u tvoj dom.

Kako se uskladiti s energijama Zemlje i Izvora Kreacije kako bismo bezbolno i s lakoćom tekli rijekom života koja nas nosi, donosi i odnosi.

Serija jednostavnih fizičkih vježbi za rastezanje tijela, aktivaciju uma i afirmaciju istine o sebi na početku dana.

Serija jednostavnih joga vježbi za bilo koje doba dana.

Zaroni u dubinu postojanja, svog identiteta i krajnje stvarnosti. Putem meditacija, iscjeljujućih procesa, otpuštanja i tišine neka se otkrije ono najslađe u tebi. Snimljeno na otoku Lastovu tokom ljetnog susreta.

Razumijevanje funkcioniranja kristala, svete geometrije i kristalnih mreža koje potenciraju učinak kristala.

Radionice plesa, kreativnosti, izražavanja radosti i korištenja energija solsticija za rast i napredak. Snimljeno u Dolini mira.

Kako voljeti sebe i druge na praktičan i konkretan način koristeći se s pet načina voljenja: poštovanje, razumijevanje, prihvaćanje, brižnosti i sloboda.

Kako zakopati ratnu sjekiru prema samome sebi i svijetu te prestati s kritikom, odbacivanjem, osuđivanjem i neprihvaćanjem. Ovaj tečaj te vodi u pomirdbu sa samim sobom.

30 dana za transformirati neku naviku, uvjerenje ili ponašanje. Uz svakodnevno vodstvo i uputstva te uz pomoć znanja Atlantide.

Dah je tvoja primarna hrana bez kojeg možeš živjeti na Zemlji samo nekoliko minuta. Nauči disati u spirali koja pokreće Svemir kako bi se energizirala, probudila, iscijelila, opustila i nadahnula.

Osloboditi glas znači osloboditi sebe, svoju sposobnost izražavanja i nastupanja u svijetu, svoju kreativnost i svoj talent.