U miru sa sobom

Pomirdba sa samim sobom

Kako zakopati ratnu sjekiru prema samome sebi i svijetu te prestati s kritikom, odbacivanjem, osuđivanjem i neprihvaćanjem. Ovaj tečaj te vodi u pomirdbu sa samim sobom.
U sljedećih nekoliko sati, Ivan Bavčević, međunarodni predavač, energo terapeut i učitelj duhovnih znanosti prenosi znanja i vodi razne vježbe ulaska u dopuštanje i prepuštanje, oprosta i pomirbe sa samim sobom.

Dva razloga zašto je besmisleno zamjerati. Zamjeranje je kao da piješ otrov očekujući da ubije drugu osobu. Na žalost, ubija tebe. Drugo, nitko i nije napravio ništa protiv tebe, već za tebe.

Sve se događa za tvoje najviše dobro. Sve situacije koje ti život donosi služe ti da se oslobodiš svega što te sputava u življenju ljubavi, radosti i zadovoljstva.

Sjeme rađa istim plodom. Što posiješ to ćeš i dobiti!

Ivan Bavčević je učitelj duhovnih znanosti, pisac, međunarodni predavač, energo terapeut te osnivač Centra Svijesti sa svojim školama u Hrvatskoj, Sloveniji i Španjolskoj. Njegova knjiga je tiskana na tri jezika u Hrvatskoj, Sloveniji i Sjedinjenim Američkim državama, redoviti je govornik na Katedri za svijest i razvoj Sveučilišta u Granadi koje ima 80.000 studenata godišnje, a u posljednjih osam godina proputovao je više od 550.000 kilometara te održao preko 7.500 sati seminara i meditacija u desecima država. Čest je gost na kongresima te radio i TV emisijama. Jedan je od osnivača OMNI Akademije.

Inicijalno je diplomirao kao inžinjer menadžmenta na Rochester Institute of Technology te se godinama bavio vođenjem hotela, razvojem nekretnina, poslovnim savjetovanjem i kulturnim projektima od međunarodnog značaja. Naknadno je diplomirao metafiziku na International Metaphysics University, a trenutno je na magisteriju i doktoratu iz područja metafizike na University of Sedona.

Primjer tečaja

Besplatne epizode

Upiši svoju email adresu i pogledaj dio tečaja besplatno

Loading...

17 epizoda – 4h 36min

Insert Image Here

PRISTUP MASTERCLASSU

U miru sa sobom

240 EUR
EUR
49
/jednokratno
  • Ostvari trajni pristup cijelom masterclassu "U miru sa sobom" i nauči kako dopustiti, otpustiti i prepostuti svoja zamjeranja te kako oprostiti samom sebi. Dostupno na svim uređajima: tablet, pametni telefon, računalo.
Insert Image Here

PRISTUP SVEMU NA OA.hr

Ukupna vrijednost tečajeva 3,010.00 EUR

192 EUR
EUR
96
/godišnje
  • Ostvari pristup masterclassu "Fibonacci disanje" + svim ostalim tečajevima (preko 100 sati materijala) na OA.hr. Za manje od pola eura dnevno otvaraš vrata cijeloj našoj knjižnici najkorisnijih znanja.
NAJBOLJA PONUDA

Što je sve uključeno u godišnju pretplatu?

Mentalne, energetske i fizičke postavke i metode koje Ivan Bavčević koristi više od 25 godina u stvaranju duhovnog, emotivnog, novčanog, društvenog i materijalnog obilja.

Uspjeh, ispunjenje i zadovoljstvo kroz primjenu 4 zakona manifestiranja te koristeći se principima i metodama energetskog, mentalnog, emotivnog i metafizičkog rada.

Najcjelovitiji tečaj samospoznaje i ostvarenja sebe kao ljudskog i božanskog bića koji se sastoji od 75 videa kroz 25 tjedana vođenih meditacija i nadahnjujućih praktičnih predavanja.

Putovanje prostorom, vremenom, duhom i dimenzijama kroz 4 snažna energetska i duhovna mjesta južne Indije. Uspjeli smo slikom i zvukom uhvatiti najviše vibracije i donijeti ih u tvoj dom.

Kako se uskladiti s energijama Zemlje i Izvora Kreacije kako bismo bezbolno i s lakoćom tekli rijekom života koja nas nosi, donosi i odnosi.

Serija jednostavnih fizičkih vježbi za rastezanje tijela, aktivaciju uma i afirmaciju istine o sebi na početku dana.

Serija jednostavnih joga vježbi za bilo koje doba dana.

Zaroni u dubinu postojanja, svog identiteta i krajnje stvarnosti. Putem meditacija, iscjeljujućih procesa, otpuštanja i tišine neka se otkrije ono najslađe u tebi. Snimljeno na otoku Lastovu tokom ljetnog susreta.

Razumijevanje funkcioniranja kristala, svete geometrije i kristalnih mreža koje potenciraju učinak kristala.

Radionice plesa, kreativnosti, izražavanja radosti i korištenja energija solsticija za rast i napredak. Snimljeno u Dolini mira.

Kako voljeti sebe i druge na praktičan i konkretan način koristeći se s pet načina voljenja: poštovanje, razumijevanje, prihvaćanje, brižnosti i sloboda.

Kako zakopati ratnu sjekiru prema samome sebi i svijetu te prestati s kritikom, odbacivanjem, osuđivanjem i neprihvaćanjem. Ovaj tečaj te vodi u pomirdbu sa samim sobom.

30 dana za transformirati neku naviku, uvjerenje ili ponašanje. Uz svakodnevno vodstvo i uputstva te uz pomoć znanja Atlantide.

Dah je tvoja primarna hrana bez kojeg možeš živjeti na Zemlji samo nekoliko minuta. Nauči disati u spirali koja pokreće Svemir kako bi se energizirala, probudila, iscijelila, opustila i nadahnula.

Osloboditi glas znači osloboditi sebe, svoju sposobnost izražavanja i nastupanja u svijetu, svoju kreativnost i svoj talent.