Metafizika života

"Mašta je važnija od znanja"

U ovom predavanju snimljenom u Rapcu, Ivan Bavčević, dugogodišnji učitelj duhovnih nauka i energoterapeut uči nas razumijevanju temeljnih metafizičkih kozmičkih zakona te načina razmišljanja i djelovanja kako bismo imali iskustvo zdravog, uspješnog i radosnog življenja. Predavanje se sastoji od četiri modula od kojih je svaki podijeljen na nekoliko manjih dijelova, a svaki od njih završava snažnim vođenim procesom kojeg možete korisiti svakodnevno.

Našim postojanjem upravlja niz fizičkih zakona, ali tu su i drugi zakoni i principi, neobjašnjivi našem nižem umu, koji isto tako upravljaju nama. To su metafizički zakoni: zakon vibracije, zakon polariteta i zakon ritma. U ovom predavanju vas kroz praktične primjere učimo njihovoj neraskidivoj vezi te kako ih praktično upotrebljavati kroz život. Uz spomenute zakone tu su i sljedeći metafizički prinicipi: samopouzdanje, zadovoljstvo i samopožrtvovnost. Ovdje vas učimo kako oni djeluju jedni na druge te koja je njihova skupna uloga u životu. Kroz istraživanje a potom praktično vježbanje samopouzdanja, samopožrtvovnosti i zadovoljstva postavljamo temelje za njihovu svakodnevnu primjenu.

 • Metafizičke zakone – zakon vibracije, zakon ritma i zakon polariteta – na praktičnim primjerima vas učimo njihovoj neraskidivoj vezi te stvaramo temelje za njihovu svakodnevnu upotrebu.
 • Metafizičke principe samopouzdanja, samopožrtvovnosti, zadovoljstva i kako ih primijeniti u životu.
 • Kako naša najranija uvjerenja utječu na naš život i možemo li ih promijeniti.
 • Zašto je važno biti iskren o onome što želimo.
 • Zašto je važno maštati.
 • Ulogu fokusa u stvaranju sretnog života.

4 vođena procesa za svakodnevnu upotrebu:

 1. Proces Bivanja
 2. Proces Polje Svemogućnosti
 3. Proces Mjesto Jednote
 4. Unutarnje vodstvo – DOP Proces

Ivan Bavčević je učitelj duhovnih znanosti, pisac, međunarodni predavač, energo terapeut te osnivač Centra Svijesti sa svojim školama u Hrvatskoj, Sloveniji i Španjolskoj. Njegova knjiga je tiskana na tri jezika u Hrvatskoj, Sloveniji i Sjedinjenim Američkim državama, redoviti je govornik na Katedri za svijest i razvoj Sveučilišta u Granadi koje ima 80.000 studenata godišnje, a u posljednjih osam godina proputovao je više od 550.000 kilometara te održao preko 7.500 sati seminara i meditacija u desecima država. Čest je gost na kongresima te radio i TV emisijama. Jedan je od osnivača OMNI Akademije.

Inicijalno je diplomirao kao inžinjer menadžmenta na Rochester Institute of Technology te se godinama bavio vođenjem hotela, razvojem nekretnina, poslovnim savjetovanjem i kulturnim projektima od međunarodnog značaja. Naknadno je diplomirao metafiziku na International Metaphysics University, a trenutno je na magisteriju i doktoratu iz područja metafizike na University of Sedona.

Primjer tečaja

Besplatne epizode

Upiši svoju email adresu i pogledaj dio tečaja besplatno

Loading...

24 epizode – 12 sati

Insert Image Here

PRISTUP MASTERCLASSU

Metafizika života

240 EUR
EUR
49
/jednokratno
 • U ovom predavanju snimljenom u Rapcu, Ivan Bavčević, dugogodišnji učitelj duhovnih nauka i energoterapeut uči nas razumijevanju temeljnih metafizičkih kozmičkih zakona te načina razmišljanja i djelovanja kako bismo imali iskustvo zdravog, uspješnog i radosnog življenja.
Insert Image Here

PRISTUP SVEMU NA OA.hr

Ukupna vrijednost tečajeva 3,010.00 EUR

192 EUR
EUR
96
/godišnje
 • Ostvari pristup masterclassu "Metafizika života" + svim ostalim tečajevima (preko 100 sati materijala) na OA.hr. Za manje od pola eura dnevno otvaraš vrata cijeloj našoj knjižnici najkorisnijih znanja.
NAJBOLJA PONUDA

Što je sve uključeno u godišnju pretplatu?

Mentalne, energetske i fizičke postavke i metode koje Ivan Bavčević koristi više od 25 godina u stvaranju duhovnog, emotivnog, novčanog, društvenog i materijalnog obilja.

Uspjeh, ispunjenje i zadovoljstvo kroz primjenu 4 zakona manifestiranja te koristeći se principima i metodama energetskog, mentalnog, emotivnog i metafizičkog rada.

Najcjelovitiji tečaj samospoznaje i ostvarenja sebe kao ljudskog i božanskog bića koji se sastoji od 75 videa kroz 25 tjedana vođenih meditacija i nadahnjujućih praktičnih predavanja.

Putovanje prostorom, vremenom, duhom i dimenzijama kroz 4 snažna energetska i duhovna mjesta južne Indije. Uspjeli smo slikom i zvukom uhvatiti najviše vibracije i donijeti ih u tvoj dom.

Kako se uskladiti s energijama Zemlje i Izvora Kreacije kako bismo bezbolno i s lakoćom tekli rijekom života koja nas nosi, donosi i odnosi.

Serija jednostavnih fizičkih vježbi za rastezanje tijela, aktivaciju uma i afirmaciju istine o sebi na početku dana.

Serija jednostavnih joga vježbi za bilo koje doba dana.

Zaroni u dubinu postojanja, svog identiteta i krajnje stvarnosti. Putem meditacija, iscjeljujućih procesa, otpuštanja i tišine neka se otkrije ono najslađe u tebi. Snimljeno na otoku Lastovu tokom ljetnog susreta.

Razumijevanje funkcioniranja kristala, svete geometrije i kristalnih mreža koje potenciraju učinak kristala.

Radionice plesa, kreativnosti, izražavanja radosti i korištenja energija solsticija za rast i napredak. Snimljeno u Dolini mira.

Kako voljeti sebe i druge na praktičan i konkretan način koristeći se s pet načina voljenja: poštovanje, razumijevanje, prihvaćanje, brižnosti i sloboda.

Kako zakopati ratnu sjekiru prema samome sebi i svijetu te prestati s kritikom, odbacivanjem, osuđivanjem i neprihvaćanjem. Ovaj tečaj te vodi u pomirdbu sa samim sobom.

30 dana za transformirati neku naviku, uvjerenje ili ponašanje. Uz svakodnevno vodstvo i uputstva te uz pomoć znanja Atlantide.

Dah je tvoja primarna hrana bez kojeg možeš živjeti na Zemlji samo nekoliko minuta. Nauči disati u spirali koja pokreće Svemir kako bi se energizirala, probudila, iscijelila, opustila i nadahnula.

Osloboditi glas znači osloboditi sebe, svoju sposobnost izražavanja i nastupanja u svijetu, svoju kreativnost i svoj talent.