Fibonacci disanje

Pokreni životnu silu u tijelu

Leonardo od Pise (oko 1170. – oko 1250.), poznat kao Leonardo Bonacci, Leonardo Fibonacci, ili samo Fibonacci, je bio poznati talijanski matematičar kojeg mnogi nazivaju najtalentiranijim matematičarem srednjeg vijeka.Poznat je po tome što je otkrio ono što se naziva niz Fibonaccievih brojevana osnovu kojeg funkcionira cijela priroda i cijela Kreacija.Nakon dvije početne vrijednosti 0 i 1, niz funkcionira tako da je svaki sljedeći broj jednak zbroju dvaju prethodnika, primjerice 2 + 3 dat će 5, 5 + 3 dat će 8, 8 + 5 dat će 13 i tako u beskonačnost. Isto tako, podijelimo li iz ovoga niza veći broj sa prethodnim manjim brojem dobivamo zlatni rez, konstantu koja što su brojevi veći postaje sve savršenija te iznosi 1.618… itd.Promatrajući prirodu i pojave iz vlastita okruženja kao što su cvjetovi, vrtlozi vode, vrtlozi zraka itd., Fibonnaci je primjetio kako se kontinuirano stvaraju spirale koje se uvijek pojavljuju u istim geometrijskim odnosima te ih nazivamo Fibonnacievim spiralama. Pa tako, promotrimo li suncokret, ljudsku DNK ili pak našu galaksiju Mliječnu stazu uvijek se pojavljuju spirale identičnih geometrijskih odnosa.I konačno, ako svoj disanje koje je primarna hrana za naše tijelo uskladimo sa spomenutim nizom brojeva, dolazi do iznimnih beneficija koje nadilaze uobičajeno disanje.

● Koristeći Fibonacciev brojčani niz naučiti ćemo kako sva naša tijela i cijelo biće uskladiti sa prirodnim kretanjem Svemira te sa samom matematičkom programskom strukturom svjetovne stvarnosti.

● Kisik i dah su naša primarna hrana te koristeći ovaj snažni proces pokrećemo životnu silu u tijelu, budimo stanice u mozgu te pokrećemo začepljni probavni proces i živčani sustav. Emocije koje su bile zablokirane izlaze na površinu, a s time se oslobađaju i skriveni upalni procesi.

Ivan Bavčević je učitelj duhovnih znanosti, pisac, međunarodni predavač, energo terapeut te osnivač Centra Svijesti sa svojim školama u Hrvatskoj, Sloveniji i Španjolskoj. Njegova knjiga je tiskana na tri jezika u Hrvatskoj, Sloveniji i Sjedinjenim Američkim državama, redoviti je govornik na Katedri za svijest i razvoj Sveučilišta u Granadi koje ima 80.000 studenata godišnje, a u posljednjih osam godina proputovao je više od 550.000 kilometara te održao preko 7.500 sati seminara i meditacija u desecima država. Čest je gost na kongresima te radio i TV emisijama. Jedan je od osnivača OMNI Akademije.

Inicijalno je diplomirao kao inžinjer menadžmenta na Rochester Institute of Technology te se godinama bavio vođenjem hotela, razvojem nekretnina, poslovnim savjetovanjem i kulturnim projektima od međunarodnog značaja. Naknadno je diplomirao metafiziku na International Metaphysics University, a trenutno je na magisteriju i doktoratu iz područja metafizike na University of Sedona.

Primjer tečaja

Besplatne epizode

Upiši svoju email adresu i pogledaj dio tečaja besplatno

Loading...

6 epizoda – 1h

Insert Image Here

PRISTUP MASTERCLASSU

Fibonacci disanje

240 EUR
EUR
96
/jednokratno
  • Ostvari trajni pristup cijelom masterclassu "Fibonacci disanje" i naučti kako koristiti brojčani niz za regeneraciju tijela. Dostupno na svim uređajima: tablet, pametni telefon, računalo.
Insert Image Here

PRISTUP SVEMU NA OA.hr

Ukupna vrijednost tečajeva 3,010.00 EUR

192 EUR
EUR
96
/godišnje
  • Ostvari pristup masterclassu "Fibonacci disanje" + svim ostalim tečajevima (preko 100 sati materijala) na OA.hr. Za manje od pola eura dnevno otvaraš vrata cijeloj našoj knjižnici najkorisnijih znanja.
NAJBOLJA PONUDA

Što je sve uključeno u godišnju pretplatu?

Mentalne, energetske i fizičke postavke i metode koje Ivan Bavčević koristi više od 25 godina u stvaranju duhovnog, emotivnog, novčanog, društvenog i materijalnog obilja.

Uspjeh, ispunjenje i zadovoljstvo kroz primjenu 4 zakona manifestiranja te koristeći se principima i metodama energetskog, mentalnog, emotivnog i metafizičkog rada.

Najcjelovitiji tečaj samospoznaje i ostvarenja sebe kao ljudskog i božanskog bića koji se sastoji od 75 videa kroz 25 tjedana vođenih meditacija i nadahnjujućih praktičnih predavanja.

Putovanje prostorom, vremenom, duhom i dimenzijama kroz 4 snažna energetska i duhovna mjesta južne Indije. Uspjeli smo slikom i zvukom uhvatiti najviše vibracije i donijeti ih u tvoj dom.

Kako se uskladiti s energijama Zemlje i Izvora Kreacije kako bismo bezbolno i s lakoćom tekli rijekom života koja nas nosi, donosi i odnosi.

Serija jednostavnih fizičkih vježbi za rastezanje tijela, aktivaciju uma i afirmaciju istine o sebi na početku dana.

Serija jednostavnih joga vježbi za bilo koje doba dana.

Zaroni u dubinu postojanja, svog identiteta i krajnje stvarnosti. Putem meditacija, iscjeljujućih procesa, otpuštanja i tišine neka se otkrije ono najslađe u tebi. Snimljeno na otoku Lastovu tokom ljetnog susreta.

Razumijevanje funkcioniranja kristala, svete geometrije i kristalnih mreža koje potenciraju učinak kristala.

Radionice plesa, kreativnosti, izražavanja radosti i korištenja energija solsticija za rast i napredak. Snimljeno u Dolini mira.

Kako voljeti sebe i druge na praktičan i konkretan način koristeći se s pet načina voljenja: poštovanje, razumijevanje, prihvaćanje, brižnosti i sloboda.

Kako zakopati ratnu sjekiru prema samome sebi i svijetu te prestati s kritikom, odbacivanjem, osuđivanjem i neprihvaćanjem. Ovaj tečaj te vodi u pomirdbu sa samim sobom.

30 dana za transformirati neku naviku, uvjerenje ili ponašanje. Uz svakodnevno vodstvo i uputstva te uz pomoć znanja Atlantide.

Dah je tvoja primarna hrana bez kojeg možeš živjeti na Zemlji samo nekoliko minuta. Nauči disati u spirali koja pokreće Svemir kako bi se energizirala, probudila, iscijelila, opustila i nadahnula.

Osloboditi glas znači osloboditi sebe, svoju sposobnost izražavanja i nastupanja u svijetu, svoju kreativnost i svoj talent.