• Vrsta:
  • Trajanje:
  • Kategorije:

Epizoda 2

Kako se uskladiti sa energijama Zemlje i Izvora - Epizoda 2

Dragi prijatelji!

Hvala vam na pažnji i vremenu odvojenom za pregledavnje prve epizode našeg prvog masterclass-a na temu “Usklađenje s energijama Zemlje i Izvora”. Ovaj put vam uz teoretska znanja donosimo i praktične vježbe kao što je meditacija za opustanje. Isto tako, hvala svima koju su nas kontaktirali putem mail-a u društvenih mreža! Nadamo se kako smo uspjeli zadovoljiti vašu znatiželju!

U prošloj smo vas epizodi upoznali o važnosti usklađenja s energijama Zemlje i Izvora Kreacije te kako otkriti potencijale vlastitog tijela koji je neizostavni instrument u orkestraciji simfonije Života. Naučili ste o moći vlastit namjere i nužnosti usklađivanja ciklusa Zemlje i ciklusa naših tijela.

U ovoj epizodi idemo nekoliko koraka dalje te ćemo učiti o povezanosti našeg tijela sa Zemljom, o kretnji energije i lakoći postojanja. Ivan nas u ovoj epizodi vodi kroz moćan proces usklađenja sa energijama Zemlje i Izvora Kreacije kojeg ćete moći izvoditi kada god za to osjetite potrebu! Proces možete služiti i kao meditacija za opustanje.

Scroll to top