OMNI Akademija iznosi 16 / mjesečno (naplaćuje se godišnje)

Uči i rasti!

Razvijaj svoj duh, tijelo i um dok mi u tvoje ime pošumljavamo Zemlju.

Neograničen pristup preko 90 sati sadržaja

Pristup OMNI Akademiji iznosi 16€ / mjesečno
(naplaćuje se godišnje)

Sav sadržaj na tvom jeziku!

Preko 90 sati sadržaja za tvoj osobni napredak na tvom jeziku! Život te je ovdje doveo sa razlogom, a na tebi je da otkriješ sve svoje talente i živiš u svom punom potencijalu!

Ti učiš, a mi pošumljavamo naš planet u tvoje ime.

Prilikom registracije dobivaš 30 virtualnih sjemenki. Te sjemenke pregledavanjem sadržaja na OMNI Akademiji pretvaraš u stabla koja MI fizički sadimo za tebe! 

Uči bilo gdje, bilo kada. Ti biraš!

Sav sadržaj OMNI Akademije ti je dostupan neograničeno preko tvog pametnog telefona, tableta, osobnog računala ili pametnog televizora!

Najčešća Pitanja

OMNI Akademija je portal za osobni razvoj i ovom trenu nudi preko 90 sati snimljenih sadržaja različite tematike. Pretplatom u OMNI Akademiji stječeš neograničen pristup materijalima kao što su različite vrste vođenih meditacija, yoga, predavanja i podcast-a.

U pretplatu je uključeno neograničeno pregledavanje sadržaja OMNI Akademije. Na raspolaganju ti je preko 90 sati snimljenih materijala od yoge, vođenih meditacija pa sve do tečajeva za osobni razvoj.

Cijena pretplate je 16 € mjesečno a naplaćuje se godišnje.
Za vrijeme trajanja promocije, cijena pretplate iznosi 8 €.

Prilikom registracije plati cijenu pretplate, a mi ti dajemo mogućnost da sljedećih 30 dana bezbrižno uživaš u svim našim snimljenim materijalima. Ako u navedenom periodu nismo ispunili tvoja očekivanja, slobodno nam se javi, a mi ćemo ti u potpunosti refundirati iznos pretplate.

U svom korisničkom računu nalazi se tvoja aktivna pretplata. Klikom na “otkaži” pretplata je automatski otkazana.

Svi sadržaji OMNI Akademije su dostupni za pregledavanje na pametnim telefonima, tabletima, osobnim računalima i pametnim televizorima.

Započni odmah sa evolucijom svoga duha, uma i tijela.

Pristup OMNI Akademiji iznosi 16€ / mjesečno
(naplaćuje se godišnje)

© 2020 Sva prava zadržana | Fundación Concienciarte 

Scroll to top